Ciorba de vacuta cu bors din: carne de vita, morcov, patrunjel, pastarnac, telina, ceapa, varza, cartofi, rosii, fasole pastai, patrunjel, leustean, sare, bors. Ingrediente: 1 kg carne de vită mai tânără (cu os, sau coaste) 1 morcov 1 rădăcină pătrunjel 1 păstârnac 1 telină 2 cepe 1/4 varză albă crudă 2 cartofi 3 roşii coapte […]
Ciorba cu coasta de vita
PrinteazaCiorba cu coasta de vita din: coaste de vita, morcovi, ceapa, patrunjel, gulie, telina, sare, piper.
- 1 kg coaste de vită
- 2 morcovi
- 1 ceapă uscată
- 2 rădăcini de pătrunjel
- 1 păstârnac
- 1 gulie mică
- 1 ţelină mică cu frunze
- sare
- piper
- 2 cuburi de vită
- taitei
Mod de preparare:
Se pun coastele la fiert în apă rece cu sare. Se spumează, se adaugă legumele tăiate în patru şi se fierbe la foc mic până se desprinde carnea de pe os.
Se prepară aluatul de tăiţei, se întinde o foaie, se lasă la uscat, apoi se taie foarte fin.
Se strecoară supa, se pun cuburile de vită, piper măcinat, iar când clocoteşte, se adaugă tăiţeii.
Se lasă să clocotească de câteva ori, se stinge focul, se adaugă verdeaţa tocată şi carnea de vită; se lasă 10 minute să se odihnească.
Pofta buna!
poate iti place si:
Bors de vita cu sfecla
Bors de vita cu sfecla din: carne de vita, sfecla, ceapa, ardei, bulion, bors, telina, sare, verdeata. Ingrediente: 450 g carne de vită o sfeclă proaspătă o ceapă un ardei gras o felie rădăcină ţelină 2 linguri bulion 500 ml borş sare verdeaţă Mod de preparare: Carnea se taie mai mărunt si se pune […]
Reteta zilei: Ciorba de miel cu leustean si bureti
Ciorba de miel este unul dintre felurile de mancare care nu trebuie sa lipseasca din meniul de Paste. Avem pentru voi o reteta savuroasa de ciorba de miel cu leustean si bureti daca vreti sa petreceti Sarbatorile Pascale in mod traditional si pe care puteti s-o preparati la fel de bine si intr-o zi obisnuita […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/ciorba-coasta-vita html