Ciorbă de Perișoare cu Tarhon din: carne tocata de pui, quinoa, oua de prepelita, pastarnac, morcovi, tarhon, sare, piper, bulion de legume. Savurează o versiune revitalizată a clasicului românesc – ciorbă de perișoare, îmbogățită cu tarhon pentru o aromă distinctă. Perfect echilibrată pentru a te încălzi și a te încânta gusturile. Ingrediente: 500 g […]
Ciorbă de conopidă – delicioasa
PrinteazaCiorbă de conopidă – delicioasa din: conopida, morcovi, ceapa, telina, patrunjel, ardei gras, ulei, bors, patrunjel, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 conopida mare
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 telina mica
- 1 radacina de patrunjel
- 1 ardei gras
- 50 ml ulei
- 1 l bors
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi şi spălaţi legumele, apoi tocaţi mărunt ceapa şi prăjiţi-o în ulei, împreună cu conopida desfăcută în bucheţele.
Când ceapa începe să se înmoaie, adăugaţi celelalte legume tăiate în cubuleţe şi adăugaţi 4 litri apă.
Puneţi şi 1 lingură sare şi lăsaţi să fiarbă la foc mic circa 30 de minute.
La final, puneţi borşul fiert separat şi pătrunjelul tocat mărunt şi lăsaţi ciorba să mai deain 2-3 clocote.
Ciorbă de conopidă – delicioasa
Pofta buna!
Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi
Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi din: pastrav afumat, hribi, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, cartofi, smantana, sare, piper, verdeata. Descoperă rețeta noastră exclusivă de Ciorbă Ciocăneșteană cu Păstrăv Afumat și Hribi, o combinație perfectă între savoarea tradițională românească și rafinamentul ingredientelor gourmet. Ușor de pregătit, această ciorbă este un festin pentru simțuri.” […]
Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Rețetă Tradițională Românească
Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Rețetă Tradițională Românească din: fasole, afumatura, morcovi, pastarnac, ceapa, usturoi, frunze de dafin, boia de ardei, sare, piper, ulei, patrunjel, suc de lamaie. Descoperă rețeta autentică de ciorbă de fasole cu afumătură. O mâncare sățioasă, bogată în proteine și arome tradiționale românești. Perfectă pentru prânz sau cină. Descoperă savoarea […]