Ciorba de pui cu legume si taietei din: pui, ceapa, morcov, ardei, telina, zeama de varza, taietei, sare. Ingrediente: 2 spinări de pui 2 ciocănele 2 aripi o ceapă un morcov un ardei gras o felie dintr-o rădăcină de ţelină o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel 500 ml zeamă de varză tăieţei, după gust sare […]
Ciorba de copane de pui cu broccoli
PrinteazaCiorba de copane de pui cu broccoli din: ciocanele, radacina de patrunjel, radacina de pastarnac, morcovi, broccoli, conopida, ardei, ceapa, fasole verde, mazare, bulion, leustean, ulei de masline extravirgin, sare, piper.
- 500 g ciocanele fara piele
- cate 2 radacini de patrunjel si de pastarnac
- 2 morcovi
- cate 100 g buchetele de broccoli si conopida
- 1 ardei
- 1 ceapa
- cate 200 g fasole verde si mazare proaspata, din conserva sau congelata
- 2-3 rosii sau 3-4 linguri bulion de casa
- cate 1 lingura marar si leustean proaspat
- 2 linguri ulei de masline extravirgin
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli bine ciocanelele si le fierbi in 2 litri de apa. Cureti si speli legumele.
Tai ceapa şi rădăcinoasele în cubuleţe, rupi fasolea în bastonaşe, iar conopida şi broccoli le desfaci în buchete mai mici.
Când carnea e aproape fiartă, pui în vas legumele si le fierbi „al dente”.
Adaugi roşiile decojite, tăiate în cubuleţe, apoi bulionul şi laşi să mai fiarbă 2-3 minute.
La sfârşit, presari sare şi piper numai dacă ţi-a permis medicul. Presari verdeaţă fin tocată, torni uleiul şi acoperi ciorba cu un capac, pentru 5 minute.
O oferi spre consum cu iaurt degresat alături, pentru ca fiecare să-şi adauge după gust.
Ciorba de copane de pui cu broccoli
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba de pui cu legume si taietei
Pofta buna!
Eu nu pun broccoli in ciorba de copane de pui