Ciorba de crap cu legume

Printeaza

Ciorba de crap cu legume din: crapi, morcovi, telina, cartofi, lamaie, oregano, ulei de floarea soarelui, sare, piper.

Ingrediente:

  • doi crapi mari
  • doi morcovi
  • o telina
  • doi cartofi
  • o ceapa
  • o lamaie
  • o lingura oregano uscat
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Morcovii şi ţelina se curăţă de coajă, se spală şi se taie bucăţi potrivite. Ceapa şi cartofii se curăţă, se spală şi se taie bucăţi mici.

Se încinge uleiul, se pun legumele şi se călesc până încep să devină aurii.

Se fierb doi litri cu apă, se pun legu mele, se condimentează şi se fierb 20 de minute.

Se pune peştele curăţat şi bucăţi mici, oregano şi suc de lă­mâie.

Se fierbe ciorba mcă 15 minute şi se serveşte cand s-a răcit puţin.

 

Ciorba de crap cu legume

Ciorba_de_crap_cu_legume

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Ciorbă de Fenicul cu Linte: O Rețetă Aromată și Nutritivă pentru Zile Răcoroase

Ciorbă de Fenicul cu Linte: O Rețetă Aromată și Nutritivă pentru Zile Răcoroase din: linte verde, fenicul, morcovi, ceapa, rosii conservate, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel. Savurați gustul unic al acestei ciorbe, o rețetă plină de nutrienți și arome. Combinând feniculul aromatic cu lintea proteică, morcovii dulci și roșiile suculente, această […]

Ciorbă de Legume cu Cimbru – Aroma Prospețimii într-un Bol

Ciorbă de Legume cu Cimbru – Aroma Prospețimii într-un Bol din: morcovi, cartofi, ceapa, usturoi, ardei gras, dovlecel, ulei de masline, cimbru, sare, piper, smantana. Ciorba este o mâncare reconfortantă, plină de prospețime și arome intense. Adăugarea cimbrului, fie proaspăt, fie uscat, transformă această ciorbă într-o experiență gustativă aparte. Reteta Ciorbă de Legume cu Cimbru […]

 

retete

Ciorba de Burtă Tradițională – Savoare și Tradiție în Bucătăria Românească

Ciorba de Burtă Tradițională – Savoare și Tradiție în Bucătăria Românească din: burta prefiarta, morcovi, patrunjel, ceapa, smantana, galbenusuri, otet, sare, piper. Descoperă arta culinară românească prin una dintre cele mai iubite și apreciate rețete: Ciorba de Burtă. Îmbinând perfect gusturile bogate și texturile diverse, această ciorbă își are rădăcinile adânc înfipțe în tradiția gastronomică […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Destul de buna reteta , insa eu sunt fanul crapului prajit cu mamaliguta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.