Ciorbă de crap cu orez

Printeaza

Ciorbă de crap cu orez din: crap, cartofi, morcovi, ceapa, apa, bors, orez, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:

  • 600 g crap
  • 3 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 l apa
  • 1 l bors
  • 3 linguri cu orez
  • patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie ceapa marunt, morcovii pe lung, cartofii in cubulete si pune-le la fiert. Adauga orezul spalat. Intre timp, curata crapul, scoate-i osul amar de la cap, spala-l, portioneaza-l, iar cand zarzavatul este aproape fiert, pune bucatile de peste in oala.

Dupa ce da in clocot, toarna borsul fiert separat. La final, adauga patrunjelul.

Ciorbă de crap cu orez

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buna ciorba de crap cu orez

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.