Ciorbă de crap cu orez
PrinteazaCiorbă de crap cu orez din: crap, cartofi, morcovi, ceapa, apa, bors, orez, patrunjel, sare si piper.
- 600 g crap
- 3 cartofi
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 2 l apa
- 1 l bors
- 3 linguri cu orez
- patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie ceapa marunt, morcovii pe lung, cartofii in cubulete si pune-le la fiert. Adauga orezul spalat. Intre timp, curata crapul, scoate-i osul amar de la cap, spala-l, portioneaza-l, iar cand zarzavatul este aproape fiert, pune bucatile de peste in oala.
Dupa ce da in clocot, toarna borsul fiert separat. La final, adauga patrunjelul.
Ciorbă de crap cu orez
Pofta buna!
Buna ciorba de crap cu orez