Ciorba de crap cu patrunjel si leustean

Printeaza

Ciorba de crap cu patrunjel si leustean din: morcov, telina si albitura, ceapa, ulei, pasta de tomate, bors, ardei gras, rosii, sare si knorr, patrunjel si leustean.

Ingrediente:

 

  • morcov 100 g
  • ţelină şi albitură.. 150 g
  • ceapă 60 g
  • ulei 30 ml
  • o lingură de pastă de tomate
  • crap 500 g
  • ardei gras 50 g
  • borş 4-500 ml
  • roşii proaspete sau în bulion 200 g
  • sare şi knorr după gust
  • puţin pătrunjel şi leuştean

 

Mod de preparare:

Ciorba de crap cu patrunjel si leustean: Morcovul, ţelina şi albitura se taie mărunt şi se pun la fiert în apă cu o linguriţă de knorr.

Ceapa tăiată mărunt se prăjeşte în ulei, apoi se adaugă pasta de tomate şi se prăjesc împreună cu ceapa încă puţin.

Se sting cu puţină apă, apoi se toarnă în oală şi se continuă fierberea încă 10 minute.

Se adau­gă crapul curăţat, spălat şi tăiat bucăţi, împreună cu ardeiul gras tăiat mărunt şi roşiile decojite şi tăiate felii.

Borşul se fierbe separat şi se adaugă la ciorbă la sfârşitul preparării.

Se potri­veşte gustul cu sare, iar înainte de servire se adaugă pătrunjelul şi leuşteanul tocat.

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.