Ciorba de crap

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba de crap din: capete si cozi de peste, bors, ceapa, ardei gras, rosii, pastarnac, morcov, orez, leustean, patrunjel si sare.

Ingrediente:Ciorba de crap

  • capetele si cozile de peste (cam 500 g) (crap)
  • 400 ml bors
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2-3 rosii
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov
  • 2 linguri cu orez
  • leustean
  • patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune la fiert ceapa tăiată mărunt. După câteva clocote, adaugă legumele tăiate mai mari, sare şi orezul spălat bine.

Când toate legumele şi orezul sunt aproape fierte pune bucăţile de peşte condimen tate. Nu uita să îndepărtezi triunghiular de la capul peştelui, care este foarte amar.

Adaugă apoi roşiile decojite sau 200 ml suc de roşii. Acreşte cu borş după gust şi potriveşte de sare. Mai lasă să fiarbă 15-20 de minute, după care presară verdeaţa tocată fin.

Ciorba de crap

Ciorba de crap

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de crap

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.