Ciorba cu afumatura

Printeaza

Ciorba cu afumatura

Ciorba cu afumatura

Ingrediente:

  • 1 ciolan afumat
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi
  • 50 g paste mai mici
  • 1 cutie cu rosii decojite
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de leustean
  • 1 l bors
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe afumăturaîn apă. Adună spuma de câte ori este nevoie. Adaugă ceapa întreagă, morcovul, păstârnacul, ţelina şi câteva feliuţe de ardei gras.

Fierbe la foc moderat. Spre final, scoate ceapa şi afumătura. Taie restul legumelor cubuleţe. Păstrea­ză carnea. Din ea poţi găti o mâncare de fasole foarte gustoasă.

Adaugă cartofii cubuleţe şi roşiile de­cojite şi zdrobite. Potriveşte gustul de sare şi aruncă în oală pastele.

Acreşte ciorba, după gust, cu borşul fiert separat. Lasă să mai dea câteva clocote, după care aromatizează cu verdeaţa tocată fin. Dacă ciolanul este prea sărat, lasă-l în apă rece, 1-2 ore, cu pâine uscată.

Ciorba cu afumatura

Ciorba cu afumatura1.jpg  Ciorba cu afumatura2.jpg  Ciorba cu afumatura3.jpg  Ciorba cu afumatura4.jpg

Ciorba cu afumatura5.jpg  Ciorba cu afumatura6.jpg  Ciorba cu afumatura7.jpg  Ciorba cu afumatura.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.