Ciorba cu aripioare, suc de rosii si ardei gras
PrinteazaCiorba cu aripioare, suc de rosii si ardei gras din: aripioare de pui, ardei roşu, ardei verde, morcovi, ceapă, suc de roşii de casă, ou, sare, patrunjel.
- 6 aripioare de pui
- 1 ardei roşu
- 1 ardei verde
- 2 morcovi
- 1 ceapă
- 1 l suc de roşii de casă
- 1 ou
- sare
- pătrunjel
Mod de preparare:
Pui aripioarele la fiert; având grijă să iei spuma de câte ori este nevoie. Când aripioarele sunt aproape gata, adaugi toate zarzavaturile tocate cubuleţe şi iaşi să mai fiarbă 15-20 de minute.
Adaugi apoi sucul de roşii făcut în casă. După ce fierbe cu sucul, baţi un ou şi îl torni în ciorbă, făcându-l zdrenţe. Sărezi cât este nevoie.
Toci mărunt pătrunjelul şi îl adaugi la ciorbă, gpoi opreşti focul şi acoperi cu un capac, să se întrepătrundă cu aroma de la verdeaţă. Este o ciorbă bună şi sănătoasă.
Pofta buna!