Ciorba cu aripioare, suc de rosii si ardei gras

Printeaza

Ciorba cu aripioare, suc de rosii si ardei gras din: aripioare de pui, ardei roşu, ardei verde, morcovi, ceapă, suc de roşii de casă, ou, sare, patrunjel.

Ingrediente:Ciorba cu aripioare, suc de rosii si ardei gras

  • 6 aripioare de pui
  • 1 ardei roşu
  • 1 ardei verde
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 l suc de roşii de casă
  • 1 ou
  • sare
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Pui aripioarele la fiert; având grijă să iei spuma de câte ori este nevoie. Când aripioarele sunt aproape gata, adaugi toate zarzavaturile tocate cubuleţe şi iaşi să mai fiarbă 15-20 de minute.

Adaugi apoi sucul de roşii făcut în casă. După ce fierbe cu su­cul, baţi un ou şi îl torni în ciorbă, făcându-l zdrenţe. Sărezi cât este nevoie.

Toci mărunt pătrunjelul şi îl adaugi la ciorbă, gpoi opreşti focul şi acoperi cu un capac, să se întrepătrundă cu aroma de la verdeaţă. Este o ciorbă bună şi sănătoasă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.