Ciorba cu carnati afumati si smantana

Printeaza

Ciorba cu carnati afumati si smantana din: carnati afumati, ceapa, pasta de tomate, otet, ou, smantana, ulei, patrunjel verde, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_cu_carnati_afumati_si_smantana

  • 300 g cârnaţi afumaţi
  • 3 cepe
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 2-3 linguri oţet
  • 1 ou
  • 2 linguri smântână
  • 2 linguri ulei
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi 2 l de apă cu o linguriţă de sare şi cepele tăiate în patru. După 10 minute, când ceapa s-a înmuiat, adaugi pasta de tomate, cârnaţii tăiaţi bucăţi de circa 2 cm şi rumeniţi uşor într-o tigaie antiaderentă. Laşi totul să fiarbă 20 de minute, la foc mic.

Când cârnaţii sunt bine pătrunşi, potriveşti gustul de sare şi piper, adaugi oţet, după preferinţă, şi laşi să mai dea câteva clocote.

Baţi separat oul cu smântâna şi pă trunjelul tocat. Torni cu polonicul ciorbă fier binte peste compoziţia din castron, amestecând continuu să nu se taie, şi pui dressingul în oală. După 2-3 clocote, dai oala deoparte de pe foc.

Serveşti ciorba fierbinte cu smântână, adăugată direct în farfurie.

Ciorba cu carnati afumati si smantana

Ciorba_cu_carnati_afumati_si_smantana

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de carnati
  • ciorba cu carnati afumati si smantana
  • ciorba de carnati afumati
  • ciorba cu carnati
  • ciorba cu carnati afumati

1 comentariu

  1. Gabriela Constantin

    Ce bine arata ciorba cu carnati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.