Ciorba cu carnati afumati si smantana
PrinteazaCiorba cu carnati afumati si smantana din: carnati afumati, ceapa, pasta de tomate, otet, ou, smantana, ulei, patrunjel verde, sare, piper.
- 300 g cârnaţi afumaţi
- 3 cepe
- 2 linguri pastă de tomate
- 2-3 linguri oţet
- 1 ou
- 2 linguri smântână
- 2 linguri ulei
- 1 legătură pătrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbi 2 l de apă cu o linguriţă de sare şi cepele tăiate în patru. După 10 minute, când ceapa s-a înmuiat, adaugi pasta de tomate, cârnaţii tăiaţi bucăţi de circa 2 cm şi rumeniţi uşor într-o tigaie antiaderentă. Laşi totul să fiarbă 20 de minute, la foc mic.
Când cârnaţii sunt bine pătrunşi, potriveşti gustul de sare şi piper, adaugi oţet, după preferinţă, şi laşi să mai dea câteva clocote.
Baţi separat oul cu smântâna şi pă trunjelul tocat. Torni cu polonicul ciorbă fier binte peste compoziţia din castron, amestecând continuu să nu se taie, şi pui dressingul în oală. După 2-3 clocote, dai oala deoparte de pe foc.
Serveşti ciorba fierbinte cu smântână, adăugată direct în farfurie.
Ciorba cu carnati afumati si smantana
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de carnati
- ciorba cu carnati afumati si smantana
- ciorba de carnati afumati
- ciorba cu carnati
- ciorba cu carnati afumati
Ce bine arata ciorba cu carnati