Ciorbă cu carne afumată de iepure
PrinteazaCiorbă cu carne afumată de iepure
- 1/2 iepure de casă afumat
- 1 legătură de ceapă
- 2 morcovi
- 2 linguri pastă de tomate
- 1 mână de orez
- 1 legătură leuştean
- 1 legătură mărar
- 1 cană de borş
- sare
- piper
Mod de preparare:
Porţionezi iepurele şi îl pui la fiert în apă cu puţină sare pentru 1 oră.
Intre timp, cureţi ceapa şi morcovul, tai ceapa mărunt, dai morcovul pe râzătoare şi le pui la fiert în oală când carnea e aproape fiartă.
Speli bine orezul si îl adaugi în ciorbă şi potriveşti gustul de sare şi piper.
După ce au fiert toate, pui pasta de tomate, borşul fiert separat, mai dai ciorba în 1-2 clocote, o dai deoparte şi presari verdeaţa tocată fin.
Ciorbă cu carne afumată de iepure
Poftă bună!