Ciorba cu carne de oaie, fasole si legume

Printeaza

Ciorba cu carne de oaie, fasole si legume din: apa, carne de oaie, fasole, cartofi, ceapa, morcov, patrunjel, telina, rosii, bors acru, sare, ardei iute, leustean si verdeata.

Ingrediente:Ciorba_cu_carne_de_oaie_fasole_si_legume

  • 6 pahare apă
  • 500 g carne de oaie
  • 1 pahar fasole alba
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • ½ rădăcină de ţelină
  • 3 roşii
  • 2 pahare borş acru sau un pic de sare de lămâie
  • sare
  • 1 ardei iute
  • 1 lingură leuştean verde tăiat
  • 1 lingură verdeaţă (mărar şi pătrunjel) tăiată

 

Mod de preparare:

Fasolea se fierbe până este pe jumătate gata. Carnea se taie bucăţi mici, se pune în apă rece şi se fierbe până este gata. Buli­onul se strecoară, în bulion se pune fasolea, rădăcinile, tăiate fidea, cartofii tăiaţi felii.

Cu 5-7 minute înainte de a lua de pe foc, se adaugă roşiile mărunţite, leuşteanul, borşul, se dă în clocot, se sărează, se presară cu verdeaţă, se pune ardei iute.

Ciorba cu carne de oaie, fasole si legume

Ciorba_cu_carne_de_oaie_fasole_si_legume

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata ciorba asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.