Ciorba cu carne de porc afumata

Printeaza

Ciorba cu carne de porc afumata din: carne de porc, faina, cartofi, tarhon, lamai, apa, morcovi, telina, patrunjel, pastarnac, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_cu_carne_de_porc_afumata

  • 400 g carne afumată de porc
  • 1 lingură făină
  • 3-4 cartofi
  • 2 linguri smântână
  • 1 lingură tarhon conservat în oţet sau 1 linguriţă tarhon uscat mărunţit
  • zeamă de la 1-2 lămâi

Pentru supă:

  • 3 l apă
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină mică
  • 2 rădăcini de pătrunjel
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • 2 cepe
  • sare
  • piper măcinat

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele, le speli şi le fierbi întregi, în 3 litri de apă uşor sărată. Când legumele au fiert, strecori supa şi foloseşti legumele ca garnitură pentru friptură.

Speli carnea, o tai în cuburi şi o pui la fiert în supa rece. Când a fiert pe jumătate, adaugi cartofii decojiţi, tăiaţi cubuleţe, făina dizolvată în puţină apă rece şi tarhonul.

Continui fierberea la foc mediu, 20 de minute. Scoţi carnea şi o cureţi de oase, o porţionezi şi o adaugi din nou în ciorbă.

Sărezi, condimentezi şi acreşti ciorba cu zeamă de lămâie, după gust. Aduci la masă porţiile împreună cu smântână.

Ciorba cu carne de porc afumata

Ciorba_cu_carne_de_porc_afumata

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba cu carne de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.