Ciorba cu carne de pui a la grec

Printeaza

Ciorba cu carne de pui a la grec din: piept de pui, ceapa, morcovi, ardei, telina, patrunjel, marar, lamaie, smantana, galbenusuri, orez, concentrat de legume si bors.

Ingrediente:Ciorba_cu_carne_de_pui_a_la_grec

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mijlocie
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 telina
  • marar si patrunjel
  • 1/2 lamaie
  • 250 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri orez
  • 2 lingurite concentrat de legume
  • bors dupa gust

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui si il pui la fiert cu concentratul de legume. Cureti legumele si le calesti in 2 linguri de ulei. Cand legumele sunt inabusite, le adaugi peste pui si le lasi la fiert.

Cand sunt toate fierte, bati separat galbenusurile cu smantana, iei 2 polonice de supa calda si le adaugi peste smantana, apoi pui totul in ciorba, dar cu grija sa nu se taie.

Oala trebuie sa fie pe marginea plitei pentru a nu da in clocot prea tare. Ciorba trebuie sa mai dea 1-2 clocote, la foc mic.

Adaugi borsul dupa gust. Presari verdeata, dar mai doresti.

Ciorba cu carne de pui a la grec

Ciorba_cu_carne_de_pui_a_la_grec

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa incerc ciorba asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.