Ciorba cu carne de vita, usturoi si smantana

Printeaza

Ciorba cu carne de vita, usturoi si smantana din: apa, carne de vita, cartofi, ceapa, rosii, patrunjel, morcovi, smantana, bors, usturoi, foi de dafin, piper, sare, leustean si marar.

Ingrediente:Ciorba_cu_carne_de_vita_usturoi_si_smantana

  • 6 pahare de apă
  • 500 g carne de vită de la piept
  • 3 cartofi
  • 2 cepe
  • 2 roşii
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 2 morcovi
  • ½ pahar smântână
  • 2 pahare borş (un pic de acid citric)
  • 4 căţei de usturoi
  • foi de dafin
  • sare
  • piper negru boabe
  • 1 lingură leuştean verde tăiat
  • 1 lingură de mărar verde tăiat

 

Mod de preparare:

În oală se pun cartofii, morcovii, rădăcina de pătrunjel, toate tăiate măşcat, iar deasupra – carnea tăiată bucăţi de mărime medie, se toarnă apă, numai atât ca să acopere produsele şi se fierbe la foc mic. Când carnea se înmoaie, se adaugă roşiile, curăţate de pieliţă şi tăiate, ceapa prăjită, borşul, sarea, piperul, foile de dafin, leuşteanul şi se fierbe încă 7-8 minute.

Înainte de a fi servită, se adaugă usturoi pisat, smântână şi se presară cu mărar.

Ciorba cu carne de vita, usturoi si smantana

Ciorba_cu_carne_de_vita_usturoi_si_smantana

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba de vacuta cu smantana si usturoi

1 comentariu

  1. Foarte bine arata ciorba asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.