Ciorba cu castraveti murati si smantana

Printeaza

Ciorba cu castraveti murati si smantana din: cartofi, castraveti murati, morcovi, roşii în bulion, rădăcină pătrunjel, ţelină, ou, smântână, mărar.

Ciorba_cu_castraveti_murati_si_smantana

Ingrediente:

  • 2-3 cartofi
  • 2-3 castraveţi muraţi
  • 2 morcovi
  • 2-3 roşii în bulion
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 felie ţelină
  • 1 ou
  • 2 linguri smântână
  • 1 legătură mărar

Mod de preparare:

Castraveţii tăiaţi felii si celelalte rădăcinoaşe, fără cartofi, se pun la fiert cu apă rece. Se lasă să fiarbă până ce se înmoaie legumele si apoi se adaugă cartofii si roşiile. Se continuă fierberea.

Intre timp, oul se bate cu smântână, se adaugă putină zeamă din oală, se ameste­că şi se toarnă apoi tot conţinutul în oală, dregând astfel ciorba.

Se trage de pe foc, se pune mărarul, se acoperă si se lasă 10 minute înainte de a aduce la masă.

Ciorba cu castraveti murati si smantana

Ciorba_cu_castraveti_murati_si_smantana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.