Ciorba cu fasole verde

Printeaza

Ciorba cu fasole verde din: ceapa, fasole, telina, cartofi, rosii, ulei, sare, piper, verdeata.

Ingrediente:Ciorbă de coadă de vacă

  • 1 ceapă
  • 2-3 linguri ulei
  • 400 g fasole verde congelată
  • 1 morcov
  • 1 ţelină
  • 3 cartofi
  • 4 roşii moi
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 30 g bulion
  • zeama de la 1 lămâie
  • sare
  • piper
  • 1 lingură făină

 

Mod de preparare:

Tai legumele, mai puţin fasolea verde, cubuleţe. Incingi uleiul şi căleşti ceapa până devine sticloasă, adaugi morcovul şi ţelina, amesteci şi torni doi litri de apă clocotită. Laşi la fiert până când se înmoaie morcovul, apoi adaugi fasolea verde şi cartofii.

Laşi să fiarbă şi pui roşiile date prin râzătoare, ţii 5 minute, torni bulionul şi mai fierbi încă 10 minute. Potriveşti gustul de sare şi piper, amesteci şi opreşti focul.

Torni zeama de lămâie şi presari mărarul şi pătrunjelul tăiate fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.