Ciorba cu galuste din ficatei de pui

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba cu ficatei de pui, gris, oua, faina, loboda, stevie, leustean, cartofi, morcov, telina, lamaie, ulei, sare, piper, galuste.

Ingrediente:Ciorba cu galuste din ficatei de pui

  • 300g ficăţei de pui
  • 2 linguri gris
  • 2 ouă
  • 1 lingură făină
  • 2 leg. loboda
  • 2 leg. ştevie
  • 2 leg. leustean
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1/2 ţelina
  • 2 lămâi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Prăjiţi ficăţeii în puţin ulei, lăsaţi-i la răcit şi tocaţi-i mărunt. Amestecaţi piureul obţinut cu grisul, ouăle bătute, sare, piper şi făină. Lăsaţi compoziţia la rece 15 minute.

Spălaţi legu­mele şi verdeţurile, tăiaţi-le şi puneţi-le la fiert în apă fierbinte cu sare. Când sunt aproape fierte, puneţi în ciorbă găluşte din compoziţia cu ficăţei. Fierbeţi-le la foc mic. Inainte de servire, adăugaţi în ciorbă zeama de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.