Ciorba cu hrean
PrinteazaCiorba cu hrean din: spanac,salata verde, loboda, frunze de hrean, ceapa verde, tarhon, patrunjel, sare, boia dulce, piper, kaizer, faina, lapte, usturoi.
Ingrediente:
- 300 g frunze de spanac
- 300 g frunze de salata verde
- 100 g loboda
- 100 g frunze de hrean
- 1 legatura ceapa verde
- putin tarhon
- frunze de patrunjel verde
- sare
- boia de ardei dulce
- piper
- putin kaizer
- 1 lingura faina
- lapte
- 2-3 catei de usturoi
Mod de preparare:
Speli spanacul, salata, frunzele de hrean, frunzele de loboda si le oparesti 5 minute. Le scoti afara din oala si le toci marunt. Intr-o tigaie calesti kaizerul, peste care pui ceapa si usturoiul tocat. Peste kaizer pui compozitia de frunze si le calesti 5 minute.
Condimentezi cu sare, piper, tarhon si putină boia dulce. Completezi cu 2-3 l apa calda si le lasi sa fiarba 20 de minute. Intre timp, faci o compozitie din lapte si faina, cu care dregi ciorba si lasi sa mai dea in 2-3 clocote, dupa care stingi focul. Presari putin patrunjel verde si ciorba este gata.
Pofta buna!
Care din alea e ciorba cu hrean :))