Ciorba cu hrean

Printeaza

Ciorba cu hrean din: spanac,salata verde, loboda, frunze de hrean, ceapa verde, tarhon, patrunjel, sare, boia dulce, piper, kaizer, faina, lapte, usturoi.

Ingrediente:Ciorba cu hrean

  • 300 g frunze de spanac
  • 300 g frunze de salata verde
  • 100 g loboda
  • 100 g frunze de hrean
  • 1 legatura ceapa verde
  • putin tarhon
  • frunze de patrunjel verde
  • sare
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • putin kaizer
  • 1 lingura faina
  • lapte
  • 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare:

Speli spanacul, salata, frunzele de hrean, frunzele de loboda si le oparesti 5 minute. Le scoti afara din oala si le toci marunt. Intr-o tigaie calesti kaizerul, peste care pui ceapa si usturoiul tocat. Peste kaizer pui compozitia de frunze si le calesti 5 minute.

Condimentezi cu sare, piper, tarhon si putină boia dulce. Completezi cu 2-3 l apa calda si le lasi sa fiarba 20 de minute. Intre timp, faci o compozitie din lapte si faina, cu care dregi ciorba si lasi sa mai dea in 2-3 clocote, dupa care stingi focul. Presari putin patrunjel verde si ciorba este gata.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Care din alea e ciorba cu hrean :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.