Ciorba cu leustean
PrinteazaO reteta delicioasa de ciorba cu leustean din: carne de pui, mazare, fasole verde, ceapa, morcovi, bors de putin, sare, piper si leustean.
- 500 g carne de pui
- 100 g mazăre
- 100 g fasole verde
- două cepe
- doi morcovi
- un litru borş de putină
- sare
- piper
- o legătură mare de leuştean
Mod de preparare:
Carnea de pui se porţionează, se spală şi se pune la fiert într-o oală cu apă şi puţină sare. Se ia spuma şi, când este pe jumătate fiartă, se adaugă cepele şi morcovii tocaţi, mazărea şi fasolea verde tăiată în bucăţele.
Se toarnă borşul fiert în prealabil, apoi se presară sare şi piper, după gust. Când legumele şi carnea sunt fierte, se adaugă leuştean proaspăt tocat şi se ia oala de pe foc. Se serveşte cu mămăliguţă.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- ciorba cu leustean