Ciorba cu leustean

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba cu leustean din: carne de pui, mazare, fasole verde, ceapa, morcovi, bors de putin, sare, piper si leustean.

Ingrediente:Ciorba cu leustean

  • 500 g carne de pui
  • 100 g mazăre
  • 100 g fasole verde
  • două cepe
  • doi morcovi
  • un litru borş de putină
  • sare
  • piper
  • o legătură mare de leuştean

 

Mod de preparare:

Carnea de pui se porţionează, se spală şi se pune la fiert într-o oală cu apă şi puţină sare. Se ia spuma şi, când este pe jumătate fiartă, se adaugă cepele şi mor­covii tocaţi, mazărea şi fasolea verde tăiată în bucă­ţele.

Se toarnă borşul fiert în pre­alabil, apoi se presară sare şi piper, după gust. Când legumele şi carnea sunt fierte, se adaugă leuştean proaspăt tocat şi se ia oala de pe foc. Se serveşte cu mămăliguţă.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba cu leustean

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.