Ciorba cu oase proaspete de porc

Printeaza

Ciorba cu oase proaspete de porc din: oase de porc, morcovi, radacina de patrunjel, orez, ceapa, telina, zeama de varza, piper, marar, frunze de patrunjel.

Ingrediente:Ciorba cu oase proaspete de porc

  • 500 g oase porc
  • 3 morcovi potriviti
  • 2 radacini de patrunjel
  • 100 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • 1 l de zeama de varza
  • piper
  • sare
  • marar uscat sau congelat
  • frunze de patrunjel

 

Mod de preparare:

Oasele se spala si se taie in mai multe bucati, se pun sa fiarba la foc incet intr-un litru si jumatate de apa. Se spumeaza si se fierb aproximativ doua ore, apoi se adauga orezul si zarzavatul dat pe razatoare.

La urma se pune zeama de varza, care in prealabil a fost fiarta si spumata, si se adauga sare, piper si frunze de patrunjel.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de oase de porc
  • ciorba de oase de porc proaspete
  • ciorba de oase porc
  • ciorba din oase de porc proaspete
  • ciorba de os
  • ciorba de os proaspat de porc

2 comentarii

  1. E foarte gustoasa ciorba de oase

  2. Da, da, da, si eu recomand ciorba cu oase afumate. Cea mai buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.