Ciorba cu perisoare de peste si bors

Printeaza

Ciorba cu perisoare de peste si bors din: peste, morcov, ceapa, patrunjel, ardei, suc de rosii, gris, faina, ulei, cartofi, bors, leusean, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_cu_perisoare_de_peste_si_bors

  • 1 kg peşte
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 pahar suc de roşii
  • 1 linguriţă condiment vegetal
  • 1 lingură griş
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri ulei
  • 2 cartofi
  • borş de putină
  • leuştean
  • pătrunjel frunze
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi zarzavatul şi îl tai mărunt, iar cartofii îi tai cubuleţe. Le căleşti puţin în 2 linguri de ulei. Adaugi roşiile sau sucul de roşii, apoi presari sare, piper şi condiment vegetal. Laşi să fiarbă.

Desfaci fileurile de peşte şi le dai împreună cu o ceapă prin maşina de tocat. Amesteci pasta de peşte cu sare, piper, făina, grişul şi formezi perişoarele.

Când ciorba dă în clocot, pui perişoarele şi laşi să fiarbă la foc mic. Când sunt fierte, adaugi borşul şi mai dai un clocot. Dai apoi oala deoparte şi presari verdeaţa tocată.

Ciorba cu perisoare de peste si bors

Ciorba_cu_perisoare_de_peste_si_bors

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.