Ciorba cu perisoare de peste

Printeaza

 Ciorba cu perisoare de peste

Ingrediente:Ciorba cu perisoare de peste

  • l kg peşte
  • 100 ml ulei
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină păstârnac
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 ţelină mică
  • 2 cepe
  • 3 ouă
  • 11 borş
  • 2 legatura leuştean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală zarzava­tul, apoi se taie în cubuleţe. Se căleşte în 100 ml ulei, se stinge cu 31 apă şi se lasă să fiarbă la foc mic.

Peştele se curăţă şi se spală, apoi se dezosează şi se dă prin maşina de tocat. Se amestecă tocătura cu ouăle, piperul, sarea, o ceapă tăiată foarte mărunt şi 1 legătură de leuştean, de aseme­nea tocat foarte mărunt.

Se fac apoi perişoare mici care se pun la fiert în ciorbă.

Spre sfârşit, se adaugă borşul, fiert separat, şi leuşteanul rămas, tocat mărunt. Se potriveşte de sare.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mai facut ciorba cu perisoare de peste, decat cu perisoare de vita. O sa fac si cu perisoare de peste.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.