Ciorba cu perisoare din nuci

Printeaza

Ciorba cu perisoare din nuci din: orez, ceapa, morcovi, patrunjel, telina, nuca, piper, leustean, zeama de varza, sare, bulion, condimente.

Ingrediente:Ciorba cu perisoare din nuci

  • 1 cana orez
  • 2 cepe mai mari
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 4 linguri cu nuca macinata
  • piper
  • leustean
  • zeama de varza
  • sare
  • bulion
  • condimente

 

Mod de preparare:

Punem la fiert intr-o oala de 3-4 l morcovul patrunjelul, telina si cand acestea sunt fierte adaugam zeama de varza dupa gust (cat doriti de acra). Din orez, nuca macinata, condimente, ceapa tocata marunt si usor calita in ulei facem perisoare rotunde, mai mici si le punem in apa care fierbe cu zarzavatul la foc mai mic.

Cand acestea sunt fierte (fara a se zdrobi) adaugam putin bulion prajit in putin ulei, potrivim de sare daca mai este nevoie iar la sfarsit adaugam leustean verde sau uscat.

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.