Ciorba cu perisoare si zeama de varza

Printeaza

Ciorba cu perisoare si zeama de varza din: ceapa, morcov, ardei, telina, pastarnac, patrunjel, zeama de varza, ulei, carne, ceapa, verdeata, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba cu perisoare si zeama de varza

  • o ceapă
  • un morcov
  • un ardei gras
  • o felie dintr-o rădăcină de ţelină
  • o rădăcină păstârnac
  • o rădăcină pătrunjel
  • 500 ml zeamă de varză
  • 2 linguri ulei

Pentru perişoare:

  • 400 g carne tocată amestec
  • o ceapă
  • 100 g orez cu bob rotund
  • un ou
  • verdeaţă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Toate legumele se taie mărunt sau se trec prin râzătoare. Se pun la călit în oala de fiert, în ulei. După ce s-au înmuiat, se toarnă apă şi se lasă la fiert 20 de minute.

Intre timp, se fac perişoarele din amestecarea ingredientelor şi se pun în oala cu legume. Se toarnă şi zeama de varză, se completează cu apă şi se mai lasă la fiert 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.