Ciorba cu polonezi

Printeaza

Ciorba cu polonezi din: polonezi, ceapa, pastarnac, morcov, telina, ou, smantana, patrunjel, leustean, sare si piper.

Ingrediente:Ciorba_cu_polonezi

  • 250 g polonezi
  • 1 ceapa mare
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov mare
  • 1 bucata de telina
  • 1 ou
  • 1 cutie mare smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi legumele şi le tai mărunt. Morcovul îl dai pe râzătoare. Pui legumele la fiert într-o oală de 3-5 litri, în care adaugi legătura de leuştean spălată.

Tai cârnaţii polonezi în bucăţi mai mari. Le poţi îndepărta pieliţa. Când legumele s-au fiert, scoţi leuşteanul din oală, adaugi polonezii şi condimentezi cu sare şi cu piper.

Toci mărunt pătrunjelul spălat şi-l adaugi în oală. Laşi la fiert 10-15 minute. Iei oala de pe foc.

Peste amestecul de ou cu smântână torni 1-2 polonice de ciorbă, apoi îl adaugi în oală. Mai poţi pune pătrunjel sau leuştean verde deasupra.

Acoperi cu capac, pentru a se combina aromele.

Ciorba cu polonezi

Ciorba_cu_polonezi

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Cum sa bagi un polonez in ciorba :)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.