Ciorba cu praz si fasole

Printeaza

Ciorba cu praz si fasole din: fasole, morcovi, ceapa, telina, praz, ardei, rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba cu praz si fasole

  • 350 g fasole boabe
  • 2-3 morcovi, feliaţi
  • 1 ceapă mărunţită
  • 2 felii de ţelină, cubuleţe
  • 3 fire praz, tăiate rondele
  • 1 ardei gras roşu, cubuleţe
  • 1 legătură pătrunjel, tocat
  • zeamă de lămâie, după gust
  • 2 roşii, feliate
  • 1-2 linguri ulei
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli boabele de fasole, le laşi în apă o oră, o schimbi, apoi le fierbi până se înmoaie. Separat, căleşti ceapa, morcovii şi ţelina şi răstomi peste fasole. Amesteci cu restul legumelor şi le laşi să docotească. Potriveşti gustul cu sare şi piper.

Acreşti cu zeamă de lămâie. Spre final, când legumele s-au înmuiat, asezonezi ciorba cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.