Ciorba cu scaricica afumata

Printeaza

 Ciorba cu scaricica afumata

Ingrediente:Ciorba cu scaricica afumata

  • scăricică afumată (sau oase afumate)
  • 500 ml lapte
  • 1/2 linguriţă busuioc
  • 2-3 morcovi potriviţi
  • 500 ml borş
  • tăieţei de casă
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi mor­covul, îl dai pe răzătoarea mică şi îl căleşti în ulei până se înmoaie, adaugi busuiocul, scăricică şi aproximativ 3 l de apă. Laşi să fiarbă 10-15 minute, nu mai mult, pentru că scăricica este afumată şi fierbe repede.

Infierbânţi laptele şi-l pui treptat, amestecând con­tinuu. Laptele trebuie să aibă aceeaşi temperatură ca şi ciorba pentru că atfel se brânzeşte.

Adaugi apoi borşul, care trebuie să aibă aceeaşi temperatură ca şi ciorba. Laşi să fiarbă puţin, pui tăieţeii, mai dai ciorba în 2-3 clo­cote şi stingi focul.

Ciorba cu scaricica afumata

Ciorba cu scaricica afumata

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • ciorba de scaricica afumata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.