Ciorba cu zeama de varza si hrean

Printeaza

 Ciorba cu zeama de varza si hrean

Tai 1 kg de carne de porc mai grasă în bucăţi. Pui bucăţile de carne la fiert în apă clocotită, adaugi şi 3-4 bucăţi de hrean potrivite.

După ce a fiert carnea, adaugi zeamă de varză stre­curată, după gust, laşi să mai dea în câteva clocote, iei oala de pe foc şi dregi ciorba cu ou bătut bine cu smântână. Poţi pune la sfârşit şi puţin mărar tocat fin.

Ciorba cu zeama de varza si hrean

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.