Ciorba de perisoare de curcan din: carne de curcan, orez, hasma, sare, piper, morcovi, pastarnac, patrunjel, telina, ceapa, rosii, ulei. Ingrediente: 500 g carne tocată de curcan 50 g orez 1 haşmă (şalotă) 1 ou un vârf cuţit de sare un vârf cuţit de piper 2 morcovi 1 păstârnac 1 pătrunjel i felie de ţelină […]
Ciorba de curcan cu slanina
PrinteazaCiorba de curcan cu slanina din: tacamuri de curcan, morcovi, telina, ardei, rosii, ceapa, usturoi, slanina, otet, sare, piper.
- 1 kg tacamuri de curcan
- 2 morcovi
- 1 telina
- 2 cepe
- un ardei gras
- 3-4 rosii
- 5-6 catei de usturoi
- slanina afumata
- o legatura patrunjel verde
- otet
Mod de preparare:
Se pune carnea la fiert. Se ia spuma. Se adauga morcovul dat pe razatoare, telina taiata cubulete, ceapa si ardeiul gras taiate marunt.
Cand ciorba e aproape fiarta se adauga rosiile decojite si tocate marunt.
Cu cateva minute inainte de a opri focul se toaca marunt slanina, patrunjelul si usturoiul.
Se adauga la ciorba. La final, ciorba se acreste dupa gust cu otet.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba de perisoare de curcan
Ciorba de potroace de curcan
Ciorba de potroace de curcan din: maruntaie curcan, ceapa, morcov, pastarnac, ardei, telina, rosii, bulion, orez, patrunjel, leustean, zeama de varza, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 1 kg potroace curcan (măruntaie) 2 cepe 1 morcov 1 păstârnac 1 ţelină mică sau tulpini verzi de ţelină 1 ardei gras 2-3 roşii 200 ml bulion 3 linguri de […]
Ciorba cu carne de curcan, porc si pui
Ciorba cu carne de curcan, porc si pui din: carne de curcan (pulpă sau aripi), carne de pui (pulpe inferioare), carne de porc, cârnaţi afumati de porc, varză murată, morcovi, ceapa, radacina de patrunjel, ţelină, ardei iute, suc de rosii, zeamă de varză murată, sare. Ingrediente: 500 g carne de curcan (pulpă sau aripi) 500 g carne de pui (pulpe […]
Pofta buna!