Ciorba de afumatura cu tarhon

Printeaza

Ciorba de afumatura cu tarhon din: scaricica, kaizer, morcovi, telina, cartofi, ceapa, smantana, ou, ulei, sare, piper, tarhon.

Ingrediente:Ciorba de afumatura cu tarhon

  • 500 g scăricică afumată
  • 50 g kaizer
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 2 ardei graşi
  • 8 cartofi
  • 1 telina
  • 1 păstârnac
  • 300 ml smântână pentru gătit
  • 2 gălbenuşuri
  • 1 lingură tarhon verde sau uscat tăiat
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper
  • 4 litri apă

 

Mod de preparare:

Căleşti în ulei încins ceapa tăiată mărunt, apoi adaugi morcovii şi cartofii cubuleţe, amesteci, pui ţelina, păstârnacul şi ardeii mărunţiţi, kaizerul şi scăricica tăiate după dorinţă, laşi câteva minute şi torni 4 litri de apă.

Potriveşti de sare şi piper şi laşi la fiert 20-30 de minute. Baţi gălbenuşurile şi le încorporezi în smântână, adaugi cam 4 polonice de supă, amestecând continuu, apoi torni, în fir subţire, în zeamă.

Amesteci, mai ţii la fiert 30 de minute şi presari tarhonul, apoi o mai laşi câteva clocote ca să se combine aromele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.