Ciorbă de bureţi cu usturoi

Printeaza

Ciorbă de bureţi

Ingrediente:Ciorbă de bureţi cu usturoi

  • 3 litri apă
  • 500 ml borş
  • 700 g bureţi
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • 1 ardei gras
  • 1 lingură vegeta
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 2-3 căţei usturoi
  • 1 foaie de dafin

 

Mod de preparare:

Bureţii se aleg şi se spală bine sub jetul de apă. Se taie mărunt şi se pun la înăbuşit în apă cu ulei. între timp, legumele se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe.

Se adaugă legumele şi se mai fierb 30 de minute. Se potriveşte de sare şi se adaugă borşul de tărâţe, după gust, şi se mai dă o dată în fiert. Se condimentează cu usturoi mărunţit şi verdeaţă tocată fin.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.