Ciorba de bureti

Printeaza

Ciorba de bureti din: apa, bors, bureti, zarzavat de ciorba, sare, condimente.

Ingrediente:Ciorba de bureti

  • 4 l apa
  • 1 l bors
  • 500 g bureti
  • zarzavat de ciorba
  • sare
  • condimente

 

Mod de preparare:

Buretii pot fi proaspeti sau pentru iarna. Intr-o oala cu apa pune la fiert un morcov, o ceapa, patrunjel si marar. Taie buretii in doua sau mai marunt, dupa dorinta, si pune-i in oala cu zarzavat.

Fierbe borsul separat. Cand totul este fiert, adauga borsul, mai lasa sa dea cateva clocote, dupa care potriveste de sare si adauga condimente.

Daca vrei, poti adauga un rantas (pregateste-l dintr-o ceapa tocata marunt, rumenita in ulei cu o lingura de faina, si stinge-l cu apa). Nu uita sa pui buretii uscati la inmuiat inca de seara, intr-un vas cu apa.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de bureti de miel
  • ciorba de bureti
  • ciorba de bureti de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.