Ciorba de bureti
PrinteazaCiorba de bureti din: apa, bors, bureti, zarzavat de ciorba, sare, condimente.
- 4 l apa
- 1 l bors
- 500 g bureti
- zarzavat de ciorba
- sare
- condimente
Mod de preparare:
Buretii pot fi proaspeti sau pentru iarna. Intr-o oala cu apa pune la fiert un morcov, o ceapa, patrunjel si marar. Taie buretii in doua sau mai marunt, dupa dorinta, si pune-i in oala cu zarzavat.
Fierbe borsul separat. Cand totul este fiert, adauga borsul, mai lasa sa dea cateva clocote, dupa care potriveste de sare si adauga condimente.
Daca vrei, poti adauga un rantas (pregateste-l dintr-o ceapa tocata marunt, rumenita in ulei cu o lingura de faina, si stinge-l cu apa). Nu uita sa pui buretii uscati la inmuiat inca de seara, intr-un vas cu apa.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de bureti de miel
- ciorba de bureti
- ciorba de bureti de porc