Ciorbă de carnati afumaţi si varză acră

Printeaza

Ciorbă de carnati afumaţi si varză acră din: carnati afumati, ceapa, varza acra, faina, ulei, bulion, smantana, zeama de varza.

Ingrediente: Ciorbă de carnati afumaţi si varză acră

  • 500 g câmaţi afumaţi
  • 1 ceapă
  • 1 varză mică acră
  • 1 lingură făină
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură bulion
  • 250 g smântână
  • 1 cană zeamă de varză

 

Mod de preparare:

Speli bine varza, cureţi ceapa şi le tai mărunt. Tai carnaţii bucăţi şi-i pui la fiert în apă. Separat, rumeneşti făina în ulei, stingi cu bulionul desfăcut într-o ceaşcă de apă caldă şi laşi rântaşul pe foc cât să se îngroaşe.

Il adaugi apoi în ciorbă împreună cu varza, zeama de varză şi ceapa tocată şi laşi să fiarbă pe foc mic. După ce sunt toate fierte, dai ciorba deo­parte, o laşi puţin să se răcească şi o dregi cu smântână.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.