Ciorba de carnati cu tarhon
PrinteazaCiorba de carnati cu tarhon din: carnati afumati de porc, oase de vita, ceapa, morcov, pastarnac, patrunjel, tarhon, orez, iaurt, ou, faina si ulei.
- 200 g carnati afumati de porc
- 500 g oase de vita
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 1 radacina de patrunjel
- 2 legaturi tarhon
- 1 lingura orez
- 200 g iaurt
- 1 ou
- 1 lingurita faina
- ulei
Mod de preparare:
Fierbi oasele de vita intr-un litru de apa. Scoti oasele dupa fierbere si pui legumele tocate marunt. Cand sunt fierte, pui orezul fiert separat si carnatii prajiti in ulei. Amesteci faina cu oul si iaurtul, torni amestecul peste ciorba, adaugi tarhonul si mai dai 3 clocote.
Ciorba de carnati cu tarhon
Pofta buna!
Ce bine arata ciorba asta cu tarhon