Ciorba de carne cu orez si iaurt

Printeaza

Ciorba de carne cu orez si iaurt

Ingrediente:Ciorba de carne cu orez si iaurt

  • 100 g carne fiartă de pasăre sau vacă
  • 4-5 mor­covi
  • 1/2 lingură orez
  • 1-2 linguri mazăre verde
  • 1-2 linguri fasole verde
  • 1 cartof mare
  • 1-2 roşii
  • 2 linguri iaurt
  • mărar
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Cureţi morcovul, îl tai cuburi şi-l pui la fiert în 500 ml apă rece. Adaugi apoi ma­zărea şi fasolea verde, iar mai târziu cartoful tăiat cuburi.

Ina­inte de a fi legumele complet fierte, pui roşiile tocate mărunt, orezul, carnea tăiată mărunt, 1/2 linguriţă ulei. Serveşti cu iaurt şi verdeaţă tocată mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.