Ciorba de carne de porc cu bors si zeama de varza

Printeaza

Ciorba de carne de porc cu bors si zeama de varza

Ingrediente:Ciorba de carne de porc cu bors si zeama de varza

  • 3-4 cepe potrivite
  • 2 morcovi
  • 1 kg carne (macra sau mai grasa, dupa preferinta)
  • fidea
  • 1 cub condimente
  • 1 cub bors
  • 4 linguri bulion si 2 linguri zarzavat in bulion
  • 1 litru zeama de varza murata
  • o mana de orez
  • cimbru
  • sare
  • patrunjel si aproape
  • 4 litri apa

 

Mod de preparare:

Intr-o oala pui putin ulei si cand s-a incins bine, pui carnea taiata bucatele potrivite si ceapa tocata marunt. Le calesti 3-4 minute. Adaugi apoi morcovul si apa.

Lasi sa dea 2-3 clocote si adaugi zeama de varza murata. Cand carnea e aproape fiarta. adaugi bulionul, orezul spalat si mai lasi 2-3 minute Adaugi fideaua, cimbru. condimente, borsul si sarea. Mai lasi cam 10-15 minute, apoi pui si patrunjelul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.