Ciorba de carne

Printeaza

 

O reteta deliciasa de ciorba de carne de porc, ceapa, pastarnac, radacina de telina, bulionCiorba de carne si verdeata.

Ingrediente:

  • 250 g carne de porc
  • 1 ceapă
  • 1 păstârnac mic
  • 1 morcov potrivit
  • 1/2 rădăcină de ţelină
  • 2-3 linguri bulion
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Pui la fiert carnea în apă  rece cu sare şi aduni spuma  ori de câte ori se formează. Când carnea e fiartă pe jumă­tate, pui şi legumele curăţate şi tăiate cuburi sau răzuite, după gust şi obişnuinţă.

După ce au fiert şi legu­mele, adaugi bulionul, laşi să mai dea 2-3 clocote şi acresti cu bors, la sfarsit adaugi verdeata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.