Ciorba de cartofi cu cimbru
PrinteazaCiorba de cartofi cu cimbru din: cartofi, sfecla, fasole, ardei, rosii, ceapa, morcov, ulei, leustean, marar, patrunjel, cimbru, sare.
- 1/2 kg cartofi
- 2 sfeclă mică
- 1/2 kg fasole verde
- ardei
- 3 roşii
- 1 ceapă
- 1 morcov
- 2 lingură de ulei
- 1 legătură de leuştean
- 1 legătură de mărar
- 2 legătură de pătrunjel
- cimbru
- sare
Mod de preparare:
Sfecla şi morcovul se curăţă, se dau pe răzătoarea mare şi se pun la fiert în 3 l apă, cu sare, împreună cu ceapa tăiată mărunt.
Când sfecla este aproape fiartă, se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe, fasolea verde ruptă bucăţele şi ardeii tăiaţi mărunt. Când au fiert, se adaugă roşiile tăiate feliuţe, uleiul, verdeaţa tocată mărunt şi se potriveşte de sare.
După ce s-a stins focul se adaugă cimbrul şi se acoperă.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/ciorba-de-cartofi-cu-cimbru html
Buna rau ciorba, insa nu pot sa pun cimbru in ea