Ciorba de cartofi cu cimbru

Printeaza

Ciorba de cartofi cu cimbru din: cartofi, sfecla, fasole, ardei, rosii, ceapa, morcov, ulei, leustean, marar, patrunjel, cimbru, sare.

Ingrediente:Ciorba de cartofi cu cimbru

  • 1/2 kg cartofi
  • 2 sfeclă mică
  • 1/2 kg fasole verde
  • ardei
  • 3 roşii
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 2 lingură de ulei
  • 1 legătură de leuştean
  • 1 legătură de mărar
  • 2 legă­tură de pătrunjel
  • cimbru
  • sare

 

Mod de preparare:

Sfecla şi morcovul se curăţă, se dau pe răzătoarea mare şi se pun la fiert în 3 l apă, cu sare, împreună cu ceapa tăiată mărunt.

Când sfecla este aproape fiartă, se adaugă cartofii tăiaţi cu­buleţe, fasolea verde ruptă bucăţele şi ardeii tăiaţi mărunt. Când au fiert, se adaugă roşiile tăiate feliuţe, uleiul, verdeaţa tocată mărunt şi se potriveşte de sare.

După ce s-a stins focul se adau­gă cimbrul şi se acoperă.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/ciorba-de-cartofi-cu-cimbru html

1 comentariu

  1. Buna rau ciorba, insa nu pot sa pun cimbru in ea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.