Ciorbă de cartofi cu pui

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba cu: carne de pui, ceapa, morcov, cartofi, rosii, radacina de patrunjel, pasta de tomate, bors, ulei, sare, piper, leustean, smantana.

Ingrediente:Ciorbă de cartofi cu pui

  • un pui
  • 2 cepe
  • 5 cartofi
  • 4 roşii
  • un morcov
  • o rădăcină de pătrunjel
  • o lingură cu pastă de tomate
  • 500 ml borş
  • 100 ml ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • leuştean
  • smântână

Mod de preparare:

Puiul se curăţă, se taie în bucăţi mai mici şi se spală. Cepele se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt. Morcovul şi rădăcina de pătrun­jel se curăţă de coajă, se dau pe răzătoarea cu ochiuri mari sau se toacă mărunt.

Intr-o cratiţă se călesc legu­mele rase şi se pun la fiert în trei litri de apă. Se adaugă bucăţile de carne şi se fierb, adunând spuma formată de câte ori este nevoie.

Se presară sare, piper şi, când legumele şi carnea sunt pe jumătate fierte, se adaugă cartofii curăţaţi de coajă şi tăiaţi cubuleţe.

Cu zece minute înainte de a fi gata ciorba se toarnă borşul în care s-a dizolvat pasta de tomate şi roşiile date pe râzătoare. Se presară cozi de leuştean tocate mărunt şi se lasă să fiarbă încă zece minute.

Ciorbă de cartofi cu pui

Ciorbă de cartofi cu pui

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciorba de pui cu cartofi
  • ciorba de cartofi cu pui
  • ciorba de cartofi cu carne de pui
  • ciorba de pui

2 comentarii

  1. Asta nu are nici o poza?

  2. Are, are si port. Foarte buna ciorbica

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.