Ciorba de cartofi cu rosii si verdeata
PrinteazaCiorba de cartofi cu rosii si verdeata din: cartofi, ceapa, verdeata, rosii.
- un kilogram cartofi
- 4 cepe
- verdeaţă
- roşii
Mod de preparare:
Cartofii, spălaţi, curăţaţi, tăiaţi în bucăţi, se pi fiarbă cu apă rece şi sare. Când dă primul clocot, se adauga o parte din pătrunjel verde, spălat, curăţat, tăiat mărunt.
Se serveşte cu restul de pătrunjel verde, tăiat marunt.
După preferinţe, se poate servi dreasă cu un galbenuş amestecat cu smântână şi zeama de lămâie.
Pofta buna!
Imi place ciorba de cartofi. De doua ori pe saptamana, tin post astfel ca aceasta reteta este binevenite.
Cand nu tin post, la ciorba de cartofi adaug si smantana. Este delicioasa.