Ciorba de cartofi cu tarhon si cimbru

Printeaza

Ciorba de cartofi cu tarhon si cimbru din: cartofi, ciuperci, morcovi, ceapa verde, cimbru, tarhon, telina, ulei, supa de legume, bors, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba_de_cartofi_cu_tarhon_si_cimbru

  • 6 cartofi
  • 300 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • 1 legatura ceapa verde
  • cimbru proaspat
  • tarhon uscat
  • 1 telina
  • 2 linguri ulei
  • 500 ml supa de legume
  • 500 ml bors
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbi borşul, îl laşi să dea în clocot, apoi îl dai deoparte. Speli şi tai ciupercile şi cartofii felii. încingi uleiul într-un vas. Speli şi tai ceapa rondele, apoi o pui la călit, adaugi morcovii tăiaţi rondele.şi ţelina cubuleţe.

Torni supa de legume fierbinte şi adaugi cartofii. După 10 minute, poţi pune ciupercile şi tarhonul uscat. Ţii puţin la fiert, potriveşti de sare şi piper şi torni borşul. Laşi să se combine aromele, încerci de gust şi, dacă legumele sunt fierte şi nu mai trebuie sare, opreşti focul.

Presari cimbrul verde sau orice altă verdeaţă agreată de tine. Serveşti fierbinte.

Ciorba de cartofi cu tarhon si cimbru

Ciorba_de_cartofi_cu_tarhon_si_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.