Ciorba de casa cu fasole

Printeaza

Ciorba de casa cu fasole din: fasole, morcov, ceapa, pastarnac, telina, cimbru, sare.

Ingrediente:Ciorba de casa cu fasole

  • o conservă mare fasole roşie gata fiartă
  • o ceapă
  • un morcov
  • o rădăcină păstârnac
  • o felie dintr-o rădăcină de ţelină
  • 500 ml zeamă de varză
  • puţin cimbru
  • ceapă roşie, pentru servit
  • sare

 

Mod de preparare:

Ceapa, morcovul, păstârna-cul şi ţelina se taie cuburi mici. Se pun la fiert în apă şi se lasă până se înmoaie. Se adaugă fasolea trecută sub un jet de apă rece şi zeama de varză.

Se pune şi cimbrul, se potriveşte gustul de sare şi se mai lasă la fiert aproximativ 10-15 minute. Se serveşte cu ceapă roşie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.