Ciorba de ciuperci cu carnati picanti

Printeaza

Ciorba de ciuperci cu carnati picanti din: ciuperci, ceapa, usturoi morcovi, sare, piper, unt, faina, carnati picanti, telina si patrunjel.

Ingrediente:Ciorba_de_ciuperci_cu_carnati_picanti

  • 500 g ciuperci
  • o legatura ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 3 morocvi
  • sare
  • piper
  • 50 g unt
  • o lingura faina
  • 2 carnati picanti
  • o telina cu frunze
  • o legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile, se spală si se opresc 3-4 pentru ornat. Restul se fierb în ciorbă. Separat, se curăţă ceapa, usturoiul şi se pasează.

Pasta se toarnă în zeama de ciorbă si se adaugă şi morcovii. Se pun sare şi piper şi se lasă să fiarbă acoperită, la foc mediu.

Intre timp, se taie carnaţii şi se rumenesc. După ce au fiert legumele, se adaugă făina în untul topit şi se încorporează în ciorbă.

Se pun si carnatii. Se serveşte ornată cu frunzuliţe de ţelină şi pătrunjel şi cu fâşiuţe de morcovi şi ciuperci.

Ciorba de ciuperci cu carnati picanti

Ciorba_de_ciuperci_cu_carnati_picanti

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.