Ciorba de crap cu leustean

Printeaza

Ciorba de crap cu leustean din: crap, morcov, patrunjel, orez, leustean, zeama de lamaie, sare.

Ingrediente:

  • 100 g crap
  • 3-4 felii morcov
  • 3-4 felii pătrunjel
  • 1 lingu­riţă orez
  • leuştean verde
  • zeamă de lămaie
  • sare

 

Mod de preparare Ciorba de crap cu leustean:

Zarzavatul curăţat, spălat şi tăiat felii se fierbe în circa 400 ml apă. Cand este aproape gata, se adaugă peştele curăţat.

Se mai fierb împreună 10-15 minute. Se adaugă orezul fiert separat, leuşteanul verde tocat, sarea şi zeama de lămîie.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.