Ciorba de crap cu smantana

Printeaza

Ciorba de crap cu smantana din: crap, unt, ceapă, făină, sare, piper măcinat, foaie de dafin, pătrunjel verde, smântână, gălbenuş, crochete de pâine.

 

Ingrediente:Ciorba de crap cu smantana

  • 500 g felii de crap
  • 1 linguriţă de unt
  • 1 lingu­riţă de ceapă răzuită
  • 2 linguri de făină
  • sare
  • piper măcinat
  • 1 foaie de dafin
  • 1 legătură de pătrunjel verde

Pentru servit:

  • 100 ml smântână
  • 1 gălbenuş
  • crochete de pâine

Mod de preparare:

Ceapa se căleşte în unt, până când devine sticloasă, se adaugă feliile de peşte, se presară făina şi se stinge cu 1,5 litri de apă.

Se condimentează, se adaugă pătrunjelul tocat mărunt şi se fierbe 15-20 de minute.

Gălbentişul se freacă fin cu smântână, se toarnă peste el supa fierbinte, amestecând mereu, să nu se taie. Se serveşte cu crochete.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.