Ciorba de crupe de porumb

Printeaza

Ciorba de crupe de porumb 

Ingrediente:Ciorba de crupe de porumb

  • 2 l apă
  • 1 l borş
  • 1 farfurie adâncă de crupe de porumb
  • verdeaţă
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se spală o farfurie de crupe de porumb şi se pun la fiert într-o oală cu apă.

Se adaugă verdeţuri de tot felul tocate mărunt şi cînd totul este bine fiert, se toarnă borşul fiert separat. Se potriveşte de sare.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ciorba de porumb nu am mai facut. Merita incercat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.