Ciorba de cuperci cu ciocanele de pui
PrinteazaCiorba de cuperci cu ciocanele de pui din: ciuperci, ciocanele de pui, ardei, ceapa, morcovi, usturoi, patrunjel verde, taitei si bors.
- 500 g ciuperci mici
- 500 g ciocanele de pui
- 1 ardei rosu
- 1 ceapa mare
- 2 morcovi
- 3 catei de usturoi
- patrunjel verde
- 100 g taitei
- bors dupa gust
Mod de preparare:
Speli ciocănelele de pui şi ciupercile şi le pui împreună, la fiert. Adaugi ardeiul, ceapa, curăţate şi tăiate mărunt.
Morcovii şi usturoiul îi tai mărunt şi îi adaugi peste carne şi ciuperci, care au fiert în prealabil timp de 5 minute.
Când sunt fierte ingredientele, pui tăiţeii şi borsul, după gust. Presari deasupra pătrunjelul tocat mărunt.
Ciorba de cuperci cu ciocanele de pui
Pofta buna!