Ciorbă de curcan cu telina

Printeaza

Ciorbă de curcan cu telina din: aripi de curcan, piept de curcan, pulpa de curcan, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, telina, oua, sare, otet si tarhon.

Ingrediente:Ciorba_de_curcan_cu_telina

  • aripi, putin piept si pulpa de curcan
  • 2-3 morcovi
  • 2-3 patrunjel radacina
  • 1 ceapa mare
  • 1 telina potrivita
  • 2 oua
  • sare
  • 1 lingura de otet
  • tarhon

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o pui la fiert cu puţină sare. între timp, pregăteşti zarzavatul. Cureţi morcovii, pă­trunjelul, ceapa şi ţelina.

Toate legumele le dai pe răzătoarea cu găuri mari sau le tai cubuleţe. Când carnea este semifiartă, adaugi zarzavatul.

Separi albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile le baţi cu un pic de sare, iar gălbenuşurile le amesteci bine cu o lingura de oţet.

Când ciorba este gata, o dregi cu gălbfenuş, presari tarhon tocat mărunt şi, după ce iei oala de pe foc, adaugi şi albuşurile bătute spumă. Serveşti ciorba fierbinte.

Ciorbă de curcan cu telina

Ciorba_de_curcan_cu_telina

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Trebuie sa fac ciorba de curcan, neaparat!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.