Ciorba de dovlecei, cartofi si parmezan

Printeaza

O reteta de ciorba cu dovlecei, cartofi si parmezan din: paste fainoase, dovlecei, cartofi, ulei de masline, parmezan, sare si piper.

Ingrediente:Ciorba de dovlecei, cartofi si parmezan

  • 200 g paste făinoase
  • 8 dovlecei mici
  • 6 cartofi medii
  • ulei de măsline
  • parmezan ras
  • sare şi piper, după gust

Mod de preparare:

Se pune pe foc o oală cu 1,5 l apă cu puţină sare şi se fierb în ea, la foc mic, şase dovlecei curăţaţi de coajă şi tăiaţi cubuleţe. După o oră, se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe cu puţin piper negru, măcinat fin.

După încă o oră de fierbere, se adaugă şi ceilalţi doi dovlecei, tăiaţi tot cubuleţe, şi pastele făinoase, completându-se cu apă fiartă, cât a scăzut. Când pastele s-au fiert, se ia vasul de pe foc, se adaugă uleiul dc măsline şi se serveşte cu parmezan ras, presărat deasupra.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.